• Τίτλοι

  17 Νοεμβρίου 2016

  Νέα διανομή προϊόντων από την Π.Ε. Καστοριάς και τον Δήμο Άργους Ορεστικού στο πλαίσιο του ΤΕΒΑ

  Λάγκα
  Ο Δήμος Άργους Ορεστικού ως εταίρος της Κοινωνικής σύμπραξης που έχει συσταθεί στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», με επικεφαλής εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς συνεχίζει τη διάθεση προϊόντων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

  Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι επωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, οι οποίοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν την ποσότητα ειδών που τους αναλογεί, έχοντας ως αποδεικτικό τον Α.Μ.Κ.Α. τους (με την προσκόμιση του βιβλιαρίου ασθενείας ή της κάρτας Α.Μ.Κ.Α. ή του αντιγράφου της αίτησης εγγραφής τους στο Πρόγραμμα).

  Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, στο χώρο του Αμαξοστασίου του Δήμου  κατά τις ώρες 11 το πρωί έως 1 το μεσημέρι.

  Τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι : 5 κιλά πορτοκάλια και 5 κιλά ακτινίδια για κάθε μέλος της οικογένειας, τυρί φέτα, 3 τετράδια για κάθε παιδί (6-18 ετών).


  Παρακαλούμε τους ωφελούμενους να έχουν μαζί τους σακούλες,  καρότσια ή μεταφορικό μέσο για τη μεταφορά των προϊόντων.
  • Σχόλια στο Site
  • Σχόλια στο Facebook

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Νέα διανομή προϊόντων από την Π.Ε. Καστοριάς και τον Δήμο Άργους Ορεστικού στο πλαίσιο του ΤΕΒΑ Rating: 5 Reviewed By: ΛΑΓΚΑ Καστοριάς Σύνδεσμος Λαγκιωτών
  Scroll to Top