22 Δεκεμβρίου 2018

50.000 δολάρια στην Ι.Μ. Καστοριάς από τον Society of Kastorians "Omonoia" New York


Ο Συλλόγος Καστοριαίων «Ομόνοια» ανακοίνωσε πρόσφατα ότι με απόφαση του Δ.Σ.



ενίσχυσε με το ποσό των 50 χιλιάδων δολαρίων το ταμείο αλληλοβοηθείας, πιο γνωστό ως «ιερό φιλόπτωχο ταμείο», της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς.


Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η Ιερά Μητρόπολις Καστοριάς προσφέρει καθημερινά πάνω απο 300 μερίδες φαγητό σε άπορους συμπατριώτες. Ταυτόχρονα η Ιερά Μητρόπολις ξεκίνησε στις 21 Δεκεμβρίου την διανομή 2,500 δεμάτων με τρόφιμα και ρουχισμό, ενω την ημέρα των Χριστουγέννων θα παρατεθούν δωρεάν, σε εστιατόρια της πόλης, γεύματα σε 1,200 αναξιοπαθούντες κατοίκους.



Ο Πρόεδρος της «Ομόνοιας» (και συγχωριανός μας) κ. Δήμος Σιώκης επεσήμανε ότι «ο Συλλογός μας ανταποκρίνεται κάθε χρόνο σε διάφορα ιδρύματα που καλύπτουν ενα μεγάλο φάσμα αναγκών, με στόχο να ενισχύσει τους δεσμούς με την ιδιαίτερη μας πατρίδα. «Νοιώθουμε», πρόσθεσε ο κ. Σιώκης, «την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για το ποιμαντορικό και φιλανθρωπικό του έργο και ευχόμαστε 


«Καλά κι ευτυχισμένα Χριστούγεννα» σε όλους τους κατοίκους της ακριτικής ιδιαίτερης πατρίδας μας».

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το lagka.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Το lagka.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκη με την άποψή μας.

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα