Βράχος - Λάγκα: Κοινό Τριήμερο εκδηλώσεων - δραστηριοτήτων

Για πρώτη φορά ο Σύλλογος Γόνων Βράχου και ο Σύνδεσμος Λαγκιωτών «Άγιος Νικόλαος» συνεργάζονται και οργανώνουν ένα τριήμερο σωματικής ευεξίας  και ψυχικής ανάτασης, συνοδευόμενο από …  παραδοσιακούς ρυθμούς.

  Ελάτε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι  κάνοντας γιόγκα μέσα στη φύση, πεζοπορώντας σε γνωστά και άγνωστα μονοπάτια των Οντρίων, ποδηλατώντας ανάμεσα στο πυκνό δάσος, κολυμπώντας στη λίμνη.

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων:
Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Από το πρωί του Σαββάτου κατασκηνώνουμε γύρω από τη λίμνη ή στα παλιά Δημοτικά Σχολεία της Λάγκας και του Βράχου (διαθέτουν νερό, τουαλέτες)


 Στις 21:00΄ παραδοσιακό γλέντι που οργανώνει ο Σύλλογος  Γόνων Βράχου στην πλατεία του χωριού Βράχος με τους μουσικούς Απόστολο,  Βαγγέλη Κασιάρα και την ορχήστρα τους.

Κυριακή 27 Μαΐου 2018
09:00΄ -  10:30΄: Γιόγκα δίπλα στη λίμνη με τη δασκάλα γιόγκα Χριστίνα  Κιρκινέσκα (Αέναον - Καστοριά)
Βιώνουμε την πρακτική της γιόγκα αντλώντας όλα τα οφέλη σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο. Μπορούν να συμμετέχουν όλοι, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.
Εξοπλισμός: στρωματάκι, ελαφριά ρούχα

11:00΄ : Αναχώρηση από την πλατεία της Λάγκας  με προορισμό τη σπηλιά του Βλάχου στα Μεγάλα Όντρια. Εναλλακτικά: μετάβαση μέχρι την τοποθεσία Ούσι με αυτοκίνητο, συνάντηση με την ομάδα και στη συνέχεια πεζοπορία.
Εξοπλισμός: αρβύλες, αδιάβροχο, μπαστούνι, φακός, νερό

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018
09:30΄ : Αναχώρηση από Κοτύλη (διασταύρωση για Ούπατα). Ποδηλατούμε στη διαδρομή: Κοτύλη – Ούπατα – Κρυονέρι – Λάγκα – Βράχος . Διαδρομή μέτριας δυσκολίας μήκους  15 χιλιομέτρων περίπου.
Εξοπλισμός: Ποδήλατο βουνού, κράνος, γάντια, αδιάβροχο, ελαφριά ρούχα, νερό

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια