12 Απριλίου 2019

Παράταση για τις δηλώσεις Εθνικού Κτηματολογίου



Λάγκα





Παρατείνεται, μέχρι την 30η Μαΐου 2019, μετά από απόφαση του Ελληνικού Κτηματολογίου, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας για τους κατοίκους εσωτερικού,  όπως αναφέρονται αναλυτικά πιο κάτω.



Καστοριά, Φλώρινα, Δράμα, Ξάνθη, Χαλκιδική, Σάμο, Ικαρία και Χίο



    Όσοι έχουν ακίνητη περιουσία στις εν λόγω περιοχές καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.



    Προτρέπουμε τους δικαιούχους να προσέλθουν το αργότερο έως την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας συλλογής δηλώσεων ιδιοκτησίας για να υποβάλλουν την δήλωση τους, διαφορετικά θα απαιτηθεί μεγαλύτερο κόστος και περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.



Nα υπενθυμίσουμε τις περιοχές του νομού μας, στις οποίες θα πρέπε να δηλωθούν οι ακίνητες περιουσίες:



1. Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς   

rizopoulos, lagkaΣτους Καλλικρατικούς Δήμους:

1 A) ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ

B) Από τον Δήμο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ οι προ-καποδιστριακοί ΟΤΑ:

ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΥΓΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΣ, ΒΙΤΣΙΟΥ, ΓΑΒΡΟΥ, ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙΟΥ, ΙΕΡΟΠΗΓΗΣ, ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ, ΚΟΡΗΣΟΥ, ΚΟΡΟΜΗΛΕΑΣ, ΚΡΑΝΙΩΝΟΣ, ΛΙΘΙΑΣ, ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ, ΜΑΝΙΑΚΩΝ, ΜΑΥΡΟΚΑΜΠΟΥ, ΜΕΛΑ, ΜΕΛΙΣΣΟΤΟΠΟΥ, ΟΙΝΟΗΣ, ΟΜΟΡΦΟΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ, ΠΤΕΡΙΑΣ, ΤΣΑΚΟΝΗΣ, ΧΑΛΑΡΩΝ, ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟΥ

Γ) Από τον Δήμο ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ προ-καποδιστριακοί ΟΤΑ:

ΑΓΙΟΥ ΗΛΙΑ, ΑΜΜΟΥΔΑΡΑΣ, ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ, ΒΡΑΧΟΥ, ΓΕΡΜΑ, ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ, ΚΑΣΤΑΝΟΦΥΤΟΥ, ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ, ΛΑΓΚΑΣ, ΛΑΚΚΩΜΑΤΩΝ, ΜΕΛΑΝΘΙΟΥ, ΜΗΛΙΤΣΑΣ, ΝΟΣΤΙΜΟΥ, ΣΠΗΛΑΙΩΝ, ΣΠΗΛΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ:

Καστοριά: Λεωφόρος Κύκνων 14, ΤΚ 52100

Τηλέφωνο: 801 4000 100 και 231 600 5400  Mail: kthm_Kastoria@geoanalysis.gr

Ιστοσελίδα: www.kthma.gr

Ωράριο λειτουργίας:

Δεύτερα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 8:00 με 16:00

και Τετάρτη 8:00 με 20:00













Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το lagka.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Το lagka.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκη με την άποψή μας.

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα