ΤΙΤΛΟΙ

8/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η πιο ''WOW'' γκουρμέ συνταγή για μπακαλιάρο....

 


ΥΛΙΚΑ:

-Μπακαλιάρος στην ποσότητα που σας βολεύει

-Αλεύρι

-330ml μπύρας (αν θέλετε να κάνετε κουρκούτι μπύρας -το πως ψάξτε το αλλού, δεν θα σας τα λέω όλα εγώ)

-8 κουταλιές της σούπας μέλι

- Γάλα καρύδας

-Ένα κιλό στραγγιστό γιαούρτι

-2 φλ. του καφέ ξύδι βαλσάμικο  (Ελληνικού ε;)

-10 κ.γ. ζωμό κομπόστας ροδάκινο (Βεροίας κατά προτίμηση)

-Μία κουταλιά σούπας σιρόπι από γλυκό βερύκοκο ρικορικο

  ρικοκο ή από κεράσι

-Ένα φλυτζάνι του καφέ χυμό από ρόδι

-26,5 γρ. φρέσκο μουρουνέλαιο

-Καρότο κομμένο σε ροδέλες

-0,68 γρ. άχνη ζάχαρη


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Παίρνετε το γιαούρτι και το βάζετε στο ψυγείο να το κάνετε τζατζίκι κάποια άλλη φορά.

Στη συνέχεια βάζετε τις ροδέλες καρότου σε σακουλάκι και στο ψυγείο για όταν κάνετε φασολάδα. 

Μετά... σε μία λεκάνη ρίχνετε το Γάλα καρύδας, το μέλι, το ξύδι (μη ξεχνιόμαστε... βαλσάμικο), τον ζωμό κομπόστας (Βεροίας είπαμε ε;), το σιρόπι από το ρικορικορικοκο, τον χυμό ροδιού και το μουρουνέλαιο.

Τα χτυπάμε 6΄και 33''.

Το αφήνουμε να σταθεί 4΄.

Μόλις περάσει η ώρα, παίρνουμε το μείγμα που δημιουργήθηκε και το πετάμε.

Βάζουμε λαδάκι στο τηγάνι και τηγανίζουμε κανονικά τον μπακαλιάρο μας...

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!

ΔΕΝ πασπαλίζετε με την άχνη ... (δεν χρειάζεται... ήταν... που@@@@@ιά)




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια