24 Αυγούστου 2021

«Έφυγε» ο Σωτήρης Καλύβας

 

Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή ο συγχωριανός μας Σωτήριος Καλύβας.

 Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε  χθες στην Θεσσαλονίκη όπου και κατοικούσε,



 Ο Σωτήρης Καλύβας είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «Από τον ένδοξο Βράχο του Σουλίου στην Λάγκα».




Τα βαθιά μας συλλυπητήρια

Ετικέτες ,

3 σχόλια:

Τη 03 Σεπτεμβρίου, 2021 , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Ένα βιβλίο με κάποια ιστορικά στοιχεία και πολύ, ας πούμε φαντασία. Με σοβαρές ελλείψεις και αναφορές σε ονόματα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο χωριό μας. Ένα βιβλίο που μόνο για συγγενείς μιλά. Παράδειγμα, δεν αναφέρεται γραμματέας που χρόνια και χρόνια υπήρξε στο χωριό. Ράφτης από τους πρώτους και αναφέρεται ως ράφτης τσιράκι του. Και ρωτώ. Γραμματέας και ράφτης αδέρφια. Και το επώνυμό τους δεν υπάρχει πουθενά. ΤΥΧΑΙΟ; Θεός σχωρέστον αλλά παρουσίασε κάποια πράματα σύμφωνα με τις συμπάθειες ή αντιπάθειές του. Κοντολογής ένα βιβλίο για πέταμα.

 
Τη 04 Σεπτεμβρίου, 2021 , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

ενταξει οτι δεν ειναι αντικειμενικο δεν το καθιστα και για πεταμα. εχεισ δικιο σε οτι αφορα οτι γραφτηκε αναλογα τισ συμπαθειεσ του και οτι πολλοι δεν ονομαζονται που επρεπε και ονομαζονται τσιρακια οπωσ ειπεσ

 
Τη 08 Σεπτεμβρίου, 2021 , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα ότι είναι ένα βιβλίο που έχει σοβαρές ελλείψεις και πως παρουσιάζονται πρόσωπα όπως αληθινά ΔΕΝ ήταν (όπως παρουσιάζονται), ενώ απουσιάζουν κάποια άλλα σημαντικά. Ένα βιβλίο για να ευχαριστεί συγγενείς και μόνο.

 

Δημοσίευση σχολίου

Το lagka.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Το lagka.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκη με την άποψή μας.

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα