ΤΙΤΛΟΙ

8/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Παραίτηση μέλους από το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας

 Υπέβαλα σήμερα την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Λαγκιωτών «Άγιος Νικόλαος».  


Παραθέτω το κείμενο που απέστειλα στον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ.
Θανάσης Ριζόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

 1. Αγαπητέ Θανάση.
  Ειλικρινά με εκπλήσσει η απόφαση σου να παραιτηθείς από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Λαγκιωτων και μάλιστα χωρίς λόγο. Δεν πιστεύω πραγματικά ότι ο λόγος της παραίτησης σου είναι ότι ο Σύνδεσμος είναι αδρανής όταν ψήφισες χωρίς αστερίσκους τον απολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου που καταθέσαμε τον Ιούλιο για έλεγχο και εγκρίθηκε από την αρμόδια Διεύθυνση της Περιφέρειας για τον έλεγχο των συλλόγων . Ναι σωστά έκανες και δεν διαφωνησες γιατί μόνο αδρανής δεν ήταν ο σύλλογος τον ένα αυτό χρόνο που είμαστε στο Διοικητικό Συμβούλιο. Και εκδηλώσεις κάναμε εν μέσω κορωνοιου και βελτιώσαμε την εικόνα του αύλειου χώρου του σχολείου και αγωνιστηκαμε μαζί με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Λαμπανοβου για να λύσουμε προβλήματα του χωριού και τα οικονομικά, εν μέσω κρίσης, βελτιώσαμε. Επίσης θυμάσαι ότι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε φωτογραφικό αρχείο στην σελίδα του συλλόγου μας στο Ίντερνετ με παλιές φωτογραφίες που θα μπορούν να τις βλέπουν όλοι, να δημιουργήσουμε πυρήνες Λαγκιωτων στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, να καταγράψουμε και έρθουμε σε επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερους ετεροδημοτες Λαγκιωτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για μια συνάντηση Λαγκιωτων από όλο τον κόσμο. Και αυτά μέσα σε οκτώ (8) μήνες. Μην ξεχνάμε ότι είχαμε κορωνοιο και δυσκολίες στην μεταξύ μας επικοινωνία καθώς τα μισά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατοικούν εκτός Καστοριάς.
  Τώρα για τον άλλο λόγο που επικαλείσαι στην παραίτηση σχετικά με την επικοινωνία των μελών πίστεψε με δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Γιατί και πάλι στις τόσες συνεδριάσεις που κάναμε δεν έθεσες ούτε εσύ αλλά ούτε κανένα άλλο μέλος την ύπαρξη προβλήματος επικοινωνίας.
  Επειδή λοιπόν σε αυτό το χωριό δεν περισσευουμε και επειδή όπως γράφεις αγωνιζεσαι χρόνια για το σύλλογο θα σε παρακαλούσα να επανεξετάσεις αυτή σου την απόφαση.
  Γνωρίζεις ότι είμαι στο εξωτερικό και ότι θα επιστρέψω στις 18 Νοεμβρίου. Στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα κάνουμε θα μπορούσαμε να συζητήσουμε εκτός του απολογισμού της 10ης γιορτής και τυχόν δικές σου προτάσεις για την αποδοτικότερη λειτουργία του Συνδέσμου Λαγκιωτων.

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  Χρήστος Καραντίνος

  ΑπάντησηΔιαγραφή