26 Απριλίου 2013

Οι υποχρεώσεις της νονάς το Πάσχα!


Το Πάσχα πλησιάζει και τα παιδιά περιμένουν καρτερικά τη λαμπάδα της νονάς!








Μην καθυστερείτε την παράδοση των δώρων στο βαφτιστήρι σας... τα περιμένει πως και πως!

Τα δώρα στο πνευματικό μας παιδί!

Τα «καλούδια» που πρέπει να πάτε στο πνευματικό σας παιδί είναι τα παπουτσάκια του, η λαμπάδα του... φυσικά τσουρέκι, κουλουράκια, σοκολατένιο αυγό (όσο πιο μεγάλο τόσο περισσότερο θα το χαρεί!). Όσο πιο μικρό είναι το βαφτιστήρι σας τόσο πιο «φορτωμένη» λαμπάδα θα θέλει. Στα κορίτσια οι λαμπάδες είναι πιο «πλουμιστές», ενώ στα αγόρια πιο απλές.

Μπορείτε να ρωτήσετε τους γονείς για πρακτικούς λόγους αν χρειάζονται κάτι συγκεκριμένο για το παιδί. Θα σας βοηθούσε επίσης πολύ αν «ψαρεύατε» το βαφτιστήρι σας για το τι ακριβώς θέλει να έχει η λαμπάδα του ή τι παπούτσια προτιμά...

Aν στην οικογένεια υπάρχουν και άλλα παιδάκια που δεν έχουν την τύχη να έχουν μια καλή και τυπική νονά... γίνεται και για εκείνα η δική τους νονά και πάρτε μια λαμπάδα και σε αυτά, μέρες που είναι δεν θα πρέπει να νιώθουν αδικημένα! Την πράξη σας αυτή θα την θυμούνται για μια ζωή!

Μια ακόμα ωραία λύση είναι να πάρετε το βαφτιστήρι μαζί σας, στα ψώνια για να κάνετε και μια ωραία βόλτα οι δύο σας. Τρέξτε εγκαίρως για την αγορά των δώρων, ειδικά αν το βαφτιστήρι σας, μένει εκτός Αθηνών και πρέπει να στείλετε τα δώρα ταχυδρομικώς!

Η συνέχεια εδώ




Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το lagka.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Το lagka.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκη με την άποψή μας.

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα