28 Μαΐου 2013

''Η Ήπειρος του Αγώνα''. Ηπειρώτικο Πολυθέαμα 2013, με τον Πέτρο-Λούκα Χαλκιά, από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος

''Η Ήπειρος του Αγώνα''. Ηπειρώτικο Πολυθέαμα 2013, με τον Πέτρο-Λούκα Χαλκιά, από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος στο Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη, το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013, στις 20.30'.



Ο Πατριάρχης της Ηπειρώτικης Μουσικής ΠέτροςΛούκας Χαλκιάς στο κλαρίνο, σε μία μοναδική παράσταση για τους Ηπειρώτες και τους φίλους της Ηπείρου και της Ηπειρώτικης Μουσικής.



Συμμετέχει η ηπειρώτικη κομπανία του Θοδωρή Γεωργόπουλου, με τον Μιχάλη Ζάμπα στο τραγούδι και το λαούτο.



Χορεύουν τα χορευτικά συγκροτήματα Αδελδοτήτων, Συλλόγων, Ενώσεων και Ομοσπονδιών της Ηπειρωτικής Αποδημίας της Αττικής.



Συμμετέχει η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και στα πολυφωνικά τραγούδια τα πολυφωνικά συγκροτήματα του Βαγγέλη Κώτσου, της ΧΑΟΝΙΑΣ και του Εργαστηρίου πολυφωνικού τραγουδιού της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.



Φυσικά, η εκδήλωση θα κλείσει με χορό για όλους.



tsardaki.gr

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το lagka.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Το lagka.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκη με την άποψή μας.

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα