Σπετσοφάι

Υλικά
(Για 2-4 άτομα)

  • 2 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε φέτες
  • 1 μελιτζάνα φλάσκα χοντροκομμένη
  • 3 πιπεριές χρωματιστές σε φέτες
  • 1/2 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1/2 φλιτζάνι λάδι
  • 1 κούπα φέτα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • αλάτι-πιπερι

Εκτέλεση

Τηγανίζουμε τα λουκάνικα τις μελιτζάνες και τις πιπεριές τα κρατάμε στην άκρη. Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε λίγο λάδι και σωταρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτουμε  τις μελιτζάνες τις πιπεριές το λουκάνικο το χυμό ντομάτας λίγο νερό αλάτι πιπέρι, και σιγοβράζουμε για περίπου 20 με 25 λεπτά μέχρι να απορροφήσει το ζουμί του.

Τέλος προσθέτουμε τη φέτα και ανακατεύουμε.

sidagi via tsardaki.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζωή στην πόλη ή στο χωριό;

Tα παιχνίδια των παππούδων μας....

Σχόλια στο fb για τις προσπάθειές μας...