04 Ιουνίου 2014

Συγκινητική η ευαισθητοποίηση των δημοτών για τις δράσεις περιβάλλοντος



Λάγκα

Συγκινητική και ιδιαίτερα ελπιδοφόρα ήταν η κινητοποίηση των δημοτών του Άργους Ορεστικού στο κάλεσμα του Δήμου για συμμετοχή στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. 



Μικροί και μεγάλοι, αντιλαμβανόμενοι τη διαχρονική σχέση αλληλεξάρτησης μεταξύ ανθρώπου και περιβάλλοντος η οποία εκδηλώνεται σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής μας ζωής, ανέλαβαν δράση και διαμόρφωσαν τη γειτονιά, το σχολείο και το πάρκο 

τους με εθελοντική προσφορά εργασίας που έδωσε και το πραγματικό νόημα στην όλη προσπάθεια. 



Πιο συγκεκριμένα, δράσεις εξωραϊσμού και καθαρισμού από συλλόγους, σχολεία και μεμονωμένους δημότες πραγματοποιήθηκαν στο δασάκι, τη γειτονιά “Τζαμί” και το 2ο

 Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού, στο Γέρμα, το Βογατσικό, το Κωσταράζι, τη Μηλίτσα, το Αρμενοχώρι, την Αμμουδάρα, το Βοτάνι, την Ασπροκκλησιά, το Νόστιμο και τη Λάγκα



 Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε ποδηλατοδρομία με συμβολική διαδρομή που κατέληξε στο δασάκι Άργους Ορεστικού, ενώ τα παιδιά του ΚΔΑΠ ζωγράφισαν και παρέδωσαν στο Δημαρχείο ένα πανό με συνθήματα για το περιβάλλον. 



 Να σημειώσουμε ότι οι εκδηλώσεις που αφορούν το περιβάλλον θα συνεχιστούν καθόλη τη διάρκεια του Ιουνίου κυρίως από σχολεία του Δήμου. 










































Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το lagka.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Το lagka.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκη με την άποψή μας.

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα