29 Μαΐου 2015

Αυτό το Σαββατοκύριακο πάμε Βράχο



λάγκα



5η ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
«ΛΙΜΝΗ ΒΡΑΧΟΥ»
1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ – ORIENTEERING Οντρίων ΒΡΑΧΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


1.750 μ.


Σάββατο 30 και Κυριακή 31 ΜΑΪΟΥ 2015


Ο Σύλλογος Γόνων Βράχου, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς – Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, του Εθελοντικού Τμήματος Διάσωσης – Αντιμετώπισης Καταστροφών Νομού Καστοριάς, τη συνδρομή του Συλλόγου «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ» και την επιστημονική υποστήριξη της ειδικότητας «Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αθλητικής Αναψυχής» του Τ.Ε.Φ.Α.Α του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ανακοινώνει της διοργάνωση των εκδηλώσεων στο πλαίσιο της 5η κολυμβητικής συνάντησης «Λίμνη Βράχου» – 1ου Orienteering – αγώνα προσανατολισμού Οντρίων.
Ο σκοπός των εκδηλώσεων είναι η προβολή του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής και η προώθηση των εναλλακτικών αθλητικών δράσεων, οι οποίες καθώς  δεν έχουν ανταγωνιστικό χαρακτήρα, δεν συνδέονται με τη θεσμοθέτηση ειδικών επάθλων.


Ο αγώνας προσανατολισμού – Orienteering, θα διεξαχθεί στην περιοχή των Οντρίων και της τεχνητής Λίμνης Βράχου, του Δήμου Άργους Ορεστικού της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, το Σάββατο 30 Μαΐου 2015.


Ο κολυμβητικός περίπλους που ανήκει στην κατηγορία OWS 1.1.1. «Κολύμβηση Μακρινών αποστάσεων», θα διεξαχθεί στη λίμνη Βράχου, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βράχου του Δήμου Άργους Ορεστικού της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, την Κυριακή 31 Μαΐου 2015.





ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Ζητήματα σχετικά με το Orienteering 
Αδαμοπούλου Βίκυ 6974 530706 


Ζητήματα σχετικά με τον κολυμβητικό περίπλου:
Ρεπανάς Νικόλας 6944 700872
Σαμαράς Αλέξανδρος 6972 020175


Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το lagka.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Το lagka.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκη με την άποψή μας.

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα