19 Οκτωβρίου 2015

Λάγκα... Τοπίο στην ομίχλη!


Άλλοτε επικίνδυνη, άλλοτε πάλι μυστηριώδης, πάντα όμως ρομαντική στη Λάγκα η ομίχλη, ξυπνά μέσα σου τον εαυτό που κρύβεις.... έναν ονειροπόλο εαυτό, έναν εαυτό λίγο πιο συναισθηματικό και .... ελεύθερο!







Δεν ξέρω πια τι γίνεται με την ομίχλη κι αν εξακολουθεί να πέφτει τόσο πηχτή ή μήπως χάθηκε ολότελα κι αυτή, όπως η πάχνη πάνω απ' τα πρωινά κεραμίδια.

 Bλέποντας την παρθενική πάχνη να γυαλίζει παντού, λέγαμε:«Eίχε κρύο τη νύχτα» ή «τα λάχανα θα γίνουν με την πάχνη πιο γλυκά· πρέπει να κάνουμε σαρμάδες...»



H ομίχλη είναι ακόμα πιο γλυκιά, όταν την ψιλοκεντά εκείνη η βροχή, η πολύ ψιλή βροχή του ουρανού μας. 

Aυτή που δε σε βρέχει, μα σε ποτίζει μονάχα και φυτρώνουν πιο λαμπερά τα μαλλιά σου την άλλη βδομάδα. Kαι τότε παίρνουν νόημα τα φώτα, τα λιγοστά αυτοκίνητα που μετατρέπονται σε μελωδίες της φύσης. 

Aκόμα και τα γαβγίσματα γίνονται ελκυστικά μες στην αχνάδα....



































































Φωτογραφίες Nicol Nicols

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το lagka.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Το lagka.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκη με την άποψή μας.

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα