Κάντε ''κλικ'' στο εικονίδιο για αναλυτική πρόβλεψη

 • Τίτλοι

  31 Μαρτίου 2016

  O Aντιπεριφερειάρχης Σ. Αδαμόπουλος στα σημεία κατακρήμνισης βράχων

  Στην επαρχιακή οδό Λάγκας – Βράχου, στη θέση βρύση, βρέθηκε χθες Τετάρτη 30 Μαρτίου ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες, προκειμένου να δουν από κοντά τα σημεία που θα παρέμβει με εργασίες της η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, για την κατακρήμνιση επικίνδυνων βράχων.
  Οι εργασίες θα εκτελεστούν από τις 4 έως τις 20 Απριλίου 2016. Κατά τις ημέρες αυτές η επαρχιακή οδός Λάγκας – Βράχου θα είναι κλειστή σύμφωνα με το ΦΕΚ 82/Β’/28-03-16 (ΑΔΑ 6ΔΥ8ΟΡ1Γ-Μ16). Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται δια του οικισμού Νίκης, μέσω υφιστάμενης αγροτικής οδού, η οποία συντηρήθηκε και βελτιώθηκε για το σκοπό αυτό από τα μηχανήματα του αμαξοστασίου της Περιφερειακής Ενότητας.
  Η δράση αυτή έτυχε της αποδοχής των κατοίκων μετά κι από δημόσια διαβούλευση που έγινε επί τόπου. Παρόλα αυτά η υπηρεσία εφιστά την προσοχή στους κατοίκους της περιοχής και παρακαλεί να ελαχιστοποιήσουν τις μετακινήσεις τους κατά την διάρκεια των εργασιών.
  λάγκα, lagka  λάγκα, lagka

  λάγκα, lagka
  • Σχόλια στο Site
  • Σχόλια στο Facebook

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: O Aντιπεριφερειάρχης Σ. Αδαμόπουλος στα σημεία κατακρήμνισης βράχων Rating: 5 Reviewed By: ΛΑΓΚΑ Καστοριάς Σύνδεσμος Λαγκιωτών
  Scroll to Top