03 Φεβρουαρίου 2019

Κόψαμε την βασιλόπιτά μας



Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 σήμερα και στη Λάγκα κόψαμε την βασιλόπιτά μας! 



Στο Καφενείο του Συλλόγου, κατάμεστο από κόσμο και σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, ευχηθήκαμε να έχουμε μια χρονιά γεμάτη χαρά και ευτυχία!





Σε μια μέρα που θύμιζε άνοιξη, οι Λαγκιώτες ανέβηκαν στο χωριό για να βρεθούν όλοι μαζί για να ανταλλάξουν ευχές και νέα του χειμώνα.


μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού κ. Πάνος Κεπαπτσόγλου, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Αναστάσιος Ξανθόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτιτσμού, κ. Στέργιος Φιλιάδης,και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Βιτούλας, Αφροδίτη Μπελονάκη και Αλέξανδρος Καράτζιος. 


Αφού ο ιερέας του χωριού ευλόγησε την βασιλόπιτα μας, ο δήμαρχος απυήθυνε χαιρετισμό και ευχές για μια καλύτερη και πιο χαρούμενη χρονιά. 




Από όλους εμάς, σε όλους εσάς: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

























Τυχερός της χρονιάς, αφού βρήκε το φλουρί, είναι ο κ. Θωμάς Ζησόπουλος

μέλος του Δ/Σ του Συνδέσμου.



Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το lagka.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Το lagka.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκη με την άποψή μας.

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα