10 Μαΐου 2020

Άργος Ορεστικό: Απολύμανση ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, ενόψει της επαναλειτουργίας τους


Στη σχολαστική απολύμανση των σχολικών κτιρίων του Γενικού και του Επαγγελματικού Λυκείου προχώρησε σήμερα ο Δήμος Άργους Ορεστικού, προκειμένου να επαναλειτουργήσουν με ασφάλεια την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαΐου.

Παράλληλα, έχουν διανεμηθεί στα σχολεία τα απαραίτητα αντισηπτικά και καθαριστικά, ενώ οι Διευθυντές και το αρμόδιο για την καθαριότητα προσωπικό έχουν λάβει τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για τη διαδικασία καθαρισμού και εφαρμογής απολυμαντικών στις επιφάνειες και τον εξοπλισμό των σχολείων.

Αντίστοιχες απολυμάνσεις θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμο Άργους Ορεστικού και στα σχολικά κτίρια που αναμένεται να επαναλειτουργήσουν από τη Δευτέρα 18 Μαΐου.  



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ































Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το lagka.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Το lagka.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκη με την άποψή μας.

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα