24 Μαρτίου 2021

Η πιο ''WOW'' γκουρμέ συνταγή για μπακαλιάρο....

 


ΥΛΙΚΑ:



-Μπακαλιάρος στην ποσότητα που σας βολεύει



-Αλεύρι



-330ml μπύρας (αν θέλετε να κάνετε κουρκούτι μπύρας -το πως
ψάξτε το αλλού, δεν θα σας τα λέω όλα εγώ)



-8 κουταλιές της σούπας μέλι



- Γάλα καρύδας



-Ένα κιλό στραγγιστό γιαούρτι



-2 φλ. του καφέ ξύδι βαλσάμικο 
(Ελληνικού ε;)



-10 κ.γ. ζωμό κομπόστας ροδάκινο (Βεροίας κατά προτίμηση)



-Μία κουταλιά σούπας σιρόπι από γλυκό βερύκοκο ρικορικο



  ρικοκο ή από κεράσι



-Ένα φλυτζάνι του καφέ χυμό από ρόδι



-26,5 γρ. φρέσκο μουρουνέλαιο



-Καρότο κομμένο σε ροδέλες



-0,68 γρ. άχνη ζάχαρη




ΕΚΤΕΛΕΣΗ:



Παίρνετε το γιαούρτι και το βάζετε στο ψυγείο να το κάνετε
τζατζίκι κάποια άλλη φορά.



Στη συνέχεια βάζετε τις ροδέλες καρότου σε σακουλάκι και στο
ψυγείο για όταν κάνετε φασολάδα. 



Μετά... σε μία λεκάνη ρίχνετε το Γάλα καρύδας, το μέλι, το
ξύδι (μη ξεχνιόμαστε... βαλσάμικο), τον ζωμό κομπόστας (Βεροίας είπαμε ε;), το
σιρόπι από το ρικορικορικοκο, τον χυμό ροδιού και το μουρουνέλαιο.



Τα χτυπάμε 6΄και 33''.



Το αφήνουμε να σταθεί 4΄.



Μόλις περάσει η ώρα, παίρνουμε το μείγμα που δημιουργήθηκε και
το πετάμε.



Βάζουμε λαδάκι στο τηγάνι και τηγανίζουμε κανονικά τον
μπακαλιάρο μας...



ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!



ΔΕΝ πασπαλίζετε με την άχνη ... (δεν χρειάζεται... ήταν...
που@@@@@ιά)




Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το lagka.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Το lagka.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκη με την άποψή μας.

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα