ΥΛΙΚΑ: -Μπακαλιάρος στην ποσότητα που σας βολεύει -Αλεύρι -330ml μπύρας (αν θέλετε να κάνετε κουρκούτι μπύρας -το πως ψάξτε το αλλού, δεν θα σας τα…
Διαβάστε Περισσότερα »ΥΛΙΚΑ: -Μπακαλιάρος στην ποσότητα που σας βολεύει -Αλεύρι -330ml μπύρας (αν θέλετε να κάνετε κουρκούτι μπύρας -το πως ψάξτε το αλλού, δεν θα σας τα…
Διαβάστε Περισσότερα »Για τους ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ και το τι μέλλει γενέσθαι μίλησε στο ΔΙΚΤΥΟ1 και τον Αντώνη Παραρά , ο συγχωριανός μας Φώτης Ριζόπουλος , πρόεδρος του …
Διαβάστε Περισσότερα »Για τους ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ και το τι μέλλει γενέσθαι μίλησε στο ΔΙΚΤΥΟ1 και τον Αντώνη Παραρά , ο συγχωριανός μας Φώτης Ριζόπουλος , πρόεδρος του …
Διαβάστε Περισσότερα »Για να δούμε….. Ξέρεις από Λάγκα;
Διαβάστε Περισσότερα »Για να δούμε….. Ξέρεις από Λάγκα;
Διαβάστε Περισσότερα »Υλικά 6 σκελίδες σκόρδου καθαρισμένες 2 κρόκους αυγών 2 κ.γλ. αλάτι 2 φλιτζ. ελαιόλαδο Εκτέλεση Στο μούλτι ρίχνουμε τις σκελίδες σκόρδου και τι…
Διαβάστε Περισσότερα »Υλικά 6 σκελίδες σκόρδου καθαρισμένες 2 κρόκους αυγών 2 κ.γλ. αλάτι 2 φλιτζ. ελαιόλαδο Εκτέλεση Στο μούλτι ρίχνουμε τις σκελίδες σκόρδου και τι…
Διαβάστε Περισσότερα »Ξαλμύρισμα του μπακαλιάρου και όλα τα μυστικά για την επιλογή του καλύτερου ψαριού για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου! Η επιλογή καλής, διαλεχτής πρώτ…
Διαβάστε Περισσότερα »Ξαλμύρισμα του μπακαλιάρου και όλα τα μυστικά για την επιλογή του καλύτερου ψαριού για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου! Η επιλογή καλής, διαλεχτής πρώτ…
Διαβάστε Περισσότερα »Διαβάστε Περισσότερα »
Διαβάστε Περισσότερα »