08 Ιουνίου 2013

Σπετσοφάι




Υλικά

(Για 2-4 άτομα)




  • 2 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε φέτες

  • 1 μελιτζάνα φλάσκα χοντροκομμένη

  • 3 πιπεριές χρωματιστές σε φέτες

  • 1/2 φλιτζάνι χυμό ντομάτας

  • 1 σκελίδα σκόρδο

  • 1/2 φλιτζάνι λάδι

  • 1 κούπα φέτα

  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

  • αλάτι-πιπερι




Εκτέλεση



Τηγανίζουμε τα λουκάνικα τις μελιτζάνες και τις πιπεριές τα κρατάμε στην άκρη. Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε λίγο λάδι και σωταρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτουμε  τις μελιτζάνες τις πιπεριές το λουκάνικο το χυμό ντομάτας λίγο νερό αλάτι πιπέρι, και σιγοβράζουμε για περίπου 20 με 25 λεπτά μέχρι να απορροφήσει το ζουμί του.



Τέλος προσθέτουμε τη φέτα και ανακατεύουμε.



sidagi via tsardaki.gr

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το lagka.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Το lagka.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκη με την άποψή μας.

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα