Κυριακάτικο χοιρινό στη γάστρα - Λάγκα ®

Breaking

Post Top Ad

13 Ιουλίου 2013

Κυριακάτικο χοιρινό στη γάστρα

Υλικά:
2 κιλά χοιρινό για τηγανιά
1 κουτάκι μπύρα
1 μέτρια κόκκινη πιπεριά
1 μέτρια πράσινη πιπεριά
1 κρεμμύδι
1 κούπα χυμό ντομάτας
1/2 κούπα ελαιόλαδο
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:

Bάζουμε το κρέας στη γάστρα , κόβουμε το κρεμμύδι στα τέσσερα και τις πιπεριές σε χοντρά μπαστουνάκια ρίχνουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα ανακατεύουμε και το αφήνουμε να σταθεί για πέντε ώρες.

Έπειτα το βάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να μείνει με το λάδι του.

Καλή επιτυχία!

greekcook

Tο διαβάσαμε στο tsardaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad