Κάντε ''κλικ'' στο εικονίδιο για αναλυτική πρόβλεψη

  • Τίτλοι

    13 Ιουλίου 2013

    Κυριακάτικο χοιρινό στη γάστρα

    Υλικά:
    2 κιλά χοιρινό για τηγανιά
    1 κουτάκι μπύρα
    1 μέτρια κόκκινη πιπεριά
    1 μέτρια πράσινη πιπεριά
    1 κρεμμύδι
    1 κούπα χυμό ντομάτας
    1/2 κούπα ελαιόλαδο
    ρίγανη
    αλάτι
    πιπέρι

    Εκτέλεση:

    Bάζουμε το κρέας στη γάστρα , κόβουμε το κρεμμύδι στα τέσσερα και τις πιπεριές σε χοντρά μπαστουνάκια ρίχνουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα ανακατεύουμε και το αφήνουμε να σταθεί για πέντε ώρες.

    Έπειτα το βάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να μείνει με το λάδι του.

    Καλή επιτυχία!

    greekcook

    Tο διαβάσαμε στο tsardaki.gr
    • Σχόλια στο Site
    • Σχόλια στο Facebook

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Κυριακάτικο χοιρινό στη γάστρα Rating: 5 Reviewed By: tsardaki kastoria
    Scroll to Top