ΥΛΙΚΑ
- 5 λαυράκια
- 4-5 μέτριες τομάτες
- 1 κιλό πατάτες
- 1 ματσάκι μαϊντανός
- 10 σκελίδες σκόρδο
- 4 φύλλα δάφνης
- Λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τα λαβράκια.
Απλώνουμε τα ψάρια και κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες και τις
αλατίζουμε.
Τις τοποθετούμε ανάμεσα στα ψάρια ώστε να γεμίσει το ταψί.
Απλώνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, την τομάτα, την δάφνη,
το πιπέρι, το σκόρδο ψιλοκομμένο και ρίχνουμε λάδι.
Ρίχνουμε και λίγο νερό για να βράσουν οι πατάτες.
Βγάζουμε από τον φούρνο όταν οι πατάτες έχουν ψηθεί.
Καλύτερα ο μαϊντανός να μείνει για το γαρνίρισμα μετά το
ψήσιμο.
0 Σχόλια
Το lagka.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Το lagka.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκη με την άποψή μας.