ΚΛΑΡΙΝΟ: Το βασικό όργανο της δημοτικής μας παράδοσης Η ιστορία του και οι πρώτοι Ηπειρώτες κλαρινοπαίχτες Γράφει ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ * Εάν όλε…
Διαβάστε Περισσότερα »ΚΛΑΡΙΝΟ: Το βασικό όργανο της δημοτικής μας παράδοσης Η ιστορία του και οι πρώτοι Ηπειρώτες κλαρινοπαίχτες Γράφει ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ * Εάν όλε…
Διαβάστε Περισσότερα »Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Πευκοφύτου διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή για την παραλία του Δρεπάνου Ηγουμενίτσας την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013. Η σ…
Διαβάστε Περισσότερα »Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Πευκοφύτου διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή για την παραλία του Δρεπάνου Ηγουμενίτσας την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013. Η σ…
Διαβάστε Περισσότερα »Υλικά: 2 κιλά χοιρινό για τηγανιά 1 κουτάκι μπύρα 1 μέτρια κόκκινη πιπεριά 1 μέτρια πράσινη πιπεριά 1 κρεμμύδι 1 κούπα χυμό ντομάτας 1/2 κούπα ελαιόλ…
Διαβάστε Περισσότερα »Υλικά: 2 κιλά χοιρινό για τηγανιά 1 κουτάκι μπύρα 1 μέτρια κόκκινη πιπεριά 1 μέτρια πράσινη πιπεριά 1 κρεμμύδι 1 κούπα χυμό ντομάτας 1/2 κούπα ελαιόλ…
Διαβάστε Περισσότερα »Tα τελευταία μόλις χρόνια πολύς λόγος γίνεται για την ορθή γραφή της ονομασίας του χωριού μας. ΛάΓΚα ή ΛάΓΓα; Ένα ερώτημα που χρόνια πριν έθεσα σε γ…
Διαβάστε Περισσότερα »Tα τελευταία μόλις χρόνια πολύς λόγος γίνεται για την ορθή γραφή της ονομασίας του χωριού μας. ΛάΓΚα ή ΛάΓΓα; Ένα ερώτημα που χρόνια πριν έθεσα σε γ…
Διαβάστε Περισσότερα »Ο Σύνδεσμος Λαγκιωτών «Άγιος Νικόλαος», σας προσκαλεί στον ετήσιο καθιερωμένο καλοκαιρινό χορό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου 2013 στ…
Διαβάστε Περισσότερα »Ο Σύνδεσμος Λαγκιωτών «Άγιος Νικόλαος», σας προσκαλεί στον ετήσιο καθιερωμένο καλοκαιρινό χορό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου 2013 στ…
Διαβάστε Περισσότερα »Υλικά: 1 σφολιάτα γαλλική 1 κονσέρβα μανιτάρια 500γρ κομμένα 200 γρ. ζαμπόν 200 γρ. μπέικον 1 κρέμα γάλακτος 500 γρ. 1 κρεμμύδι μέτριο μαϊντανό μοσχο…
Διαβάστε Περισσότερα »Υλικά: 1 σφολιάτα γαλλική 1 κονσέρβα μανιτάρια 500γρ κομμένα 200 γρ. ζαμπόν 200 γρ. μπέικον 1 κρέμα γάλακτος 500 γρ. 1 κρεμμύδι μέτριο μαϊντανό μοσχο…
Διαβάστε Περισσότερα »